Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Tutorial Webdesign - Hoe gebruik je HTML en CSS?

Een start maken met HTML en CSS

Om op professionele wijze webdesign te leren, is kennis van HTML en CSS een must. Arjan Burger legt in deze basis webdesign tutorial de wisselwerking tussen HTML en CSS uit. Door gebruik te maken van HTML en CSS is het mogelijk om de structuur en opmaak van een webpagina vormgegeven.

  • HTML in de praktijk
  • CSS in de praktijk
  • Gebruik van de element inspector
  • Aanpassingen doen

Plannen om een cursus webdesign te volgen? Volg dan eerst onze webdesign tutorials om te bepalen of webdesign echt wat voor jou is. Of schrijf je in voor de opleiding Webdesign Professional!

Wil je gratis tutorials per mail ontvangen?

Aanvragen
Hartelijk dank, uw inschrijving is ontvangen. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.

Wij hebben deze gegevens nodig om je de door jou gewenste informatie te kunnen sturen en zullen ze alleen voor dit doel gebruiken. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe Eduvision omgaat met je persoonsgegevens.