Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning

 • 3 dagen
 • 1.999
 • Eerstvolgende startdatum 6 december

Deep Learning is samen met kunstmatige intelligentie één van de nieuwe buzzwords en wordt als zeer veelbelovend gezien voor de toekomst. Maar wat is Deep Learning eigenlijk en wat heb je er voor nodig? In de cursus Introductie neurale netwerken en Deep Learning leggen we uit wat Deep Learning is, geven we een aantal praktijkvoorbeelden en helpen we je op weg om binnen jouw organisatie met Deep Learning te beginnen.

Deep Learning is samen met kunstmatige intelligentie één van de nieuwe buzzwords en wordt als zeer veelbelovend gezien voor de toekomst. Maar wat is Deep Learning eigenlijk en wat heb je er voor nodig? In de cursus Introductie neurale netwerken en Deep Learning leggen we uit wat Deep Learning is, geven we een aantal praktijkvoorbeelden en helpen we je op weg om binnen jouw organisatie met Deep Learning te beginnen.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kies hier je training

 • Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een (maatwerk)privétraining.
  Privétraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (hoewel ‘extern’ natuurlijk altijd een optie is). Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’.
  Bedrijfstraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
  Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten, op een locatie van Eduvision. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. Kijk bij de startdata van de betreffende training voor de verschillende opties.
  Klassikale training
  Aantal dagen: 3 dagen / € 1.999 (excl. btw, prijs per deelnemer)
   Bel mij hierover
   Ik wil me inschrijven

  Startdata

  06-12-2019, Antwerpen  
  06-12-2019, Gent  
  06-12-2019, Brussel  
  19-12-2019, St. Niklaas  
  06-01-2020, Brussel  
  06-01-2020, Gent  
  06-01-2020, Antwerpen  
  17-01-2020, St. Niklaas  
  04-02-2020, Antwerpen  
  04-02-2020, Gent  

  Alle startdata

  = STARTGARANTIE

  Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!

  = NOG GEEN STARTGARANTIE

  Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Inleiding

Deep Learning

Deep learning is samen met kunstmatige intelligentie een vakgebied in opkomst en wordt als zeer veelbelovend gezien voor de toekomst. Maar wat is Deep Learning eigenlijk en wat heb je er voor nodig?

Er zullen maar weinig bedrijven zijn die algoritmes gaan ontwikkelen voor zelfrijdende auto's of die MRI scans automatisch gaan analyseren, maar er zullen wel veel bedrijven zijn dit soort technologieën gaan toepassen. Het is hierbij van belang om te weten hoe je de technologie kan toepassen, maar ook hoe je de bestaande technologie kan aanpassen en implementeren voor je eigen doeleinden.

Hiervoor is een goede basis van de theorie, de toepassingen en de werkwijze in de praktijk noodzakelijk.

Cursus Introductie neurale netwerken en Deep Learning

De cursus Introductie Deep Learning legt uit wat Deep Learning is, geeft een aantal simpele voorbeelden uit de praktijk en laat zien welke tooling je nodig hebt om met Deep Learning te beginnen.

We kijken eerst naar een aantal klassieke voorbeelden van het succesvol gebruik van Deep Learning. Je leert de theorie erachter en zien hoe een neuraal netwerk werkt, wat backpropagation is en wat voor verschillende neurale netwerken er zijn.

We zien de moeilijkheden die optreden en waarom niet ieder vraagstuk geschikt is om met deep learning op te lossen.

Met behulp van machine learning software Tensorflow en Keras zullen we in de praktijk zien hoe we op onze eigen laptop al een deep learning algoritme kunnen implementeren. Wat misschien wel belangrijker is, is dat we leren dat er al veel uitgewerkte software en tooling beschikbaar is om bestaande netwerken en algoritmes toe te passen op een nieuw vraagstuk.

Na deze cursus is veel van de mystiek rond deep learning duidelijk geworden en weet je wat de mogelijkheden voor de toepasbaarheid binnen je bedrijf zijn.

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Modulen

Tijdens de training Introductie neurale netwerken en Deep Learning komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie Deep Learning
 • Theorie van Neurale Netwerken en Backpropagation
 • Testen en trainen van sets
 • Praktijkvoorbeeld: Herkenning van afbeeldingen (classificatie)
 • Deep Neural Networks
 • Convoluted Neural Networks
 • Praktijkvoorbeelden van Deep Learning
 • Deep Learning tools: Tensorflow, Keras, Python
 • Generative adversarial networks
 • Transfer Learning
 • Praktijk: een simpel Keras DNN, image generation

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Doelgroep

De Cursus Introductie neurale netwerken en Deep Learning is geschikt voor business managers op het gebied van data science, business analisten en project- en programmamanagers die direct te maken krijgen met deep learning.

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Startdata

Kies uit 4 locatie(s) in België. Ook beschikbaar in Utrecht en Eindhoven.Klassikale training

Klassikale trainingen vinden in principe plaats op de door ons voorgestelde locaties en data. Je kunt je hier telefonisch voor aanmelden of je inschrijven via de website. Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief.

Bedrijfstraining

Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (of een andere locatie naar keuze), op een moment dat jou het best uitkomt. Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’. Bel ons gerust voor een vrijblijvend voorstel of vraag er online een aan.

Privétraining

Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Bel ons gerust voor een voorstel voor een (maatwerk)privétraining of vraag er online een aan.

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Tarieven

Tarief

De kosten voor de Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning bedragen €1.999,00 (excl. €419,79 BTW). (kmo subsidie mogelijk) Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.

Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).

Kmo-portefeuille voor ondernemers

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het je eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je onderneming.

 • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.
 • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal 15.000 euro per jaar.

Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners.

Subsidies aanvragen en ontvangen

Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet je gewoon online. Ook je subsidies vraag je eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus.

Subsidies stopzetten en terugbetaling

Je zet je subsidie-aanvraag stop wanneer je wil. Dat doe je via de website.

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Virtuele training

De Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning online

Wil je de Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning!

Deep Learning is samen met kunstmatige intelligentie één van de nieuwe buzzwords en wordt als zeer veelbelovend gezien voor de toekomst. Maar wat is Deep Learning eigenlijk en wat heb je er voor nodig? In de cursus Introductie neurale netwerken en Deep Learning leggen we uit wat Deep Learning is, geven we een aantal praktijkvoorbeelden en helpen we je op weg om binnen jouw organisatie met Deep Learning te beginnen.

Kies hier je training

 • Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een (maatwerk)privétraining.
  Privétraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (hoewel ‘extern’ natuurlijk altijd een optie is). Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’.
  Bedrijfstraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
  Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten, op een locatie van Eduvision. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. Kijk bij de startdata van de betreffende training voor de verschillende opties.
  Klassikale training
  Aantal dagen: 3 dagen / € 1.999 (excl. btw, prijs per deelnemer)
   Bel mij hierover
   Ik wil me inschrijven

  Startdata

  06-12-2019, Antwerpen  
  06-12-2019, Gent  
  06-12-2019, Brussel  
  19-12-2019, St. Niklaas  
  06-01-2020, Brussel  
  06-01-2020, Gent  
  06-01-2020, Antwerpen  
  17-01-2020, St. Niklaas  
  04-02-2020, Antwerpen  
  04-02-2020, Gent  

  Alle startdata

  = STARTGARANTIE

  Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!

  = NOG GEEN STARTGARANTIE

  Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Inleiding

Deep Learning

Deep learning is samen met kunstmatige intelligentie een vakgebied in opkomst en wordt als zeer veelbelovend gezien voor de toekomst. Maar wat is Deep Learning eigenlijk en wat heb je er voor nodig?

Er zullen maar weinig bedrijven zijn die algoritmes gaan ontwikkelen voor zelfrijdende auto's of die MRI scans automatisch gaan analyseren, maar er zullen wel veel bedrijven zijn dit soort technologieën gaan toepassen. Het is hierbij van belang om te weten hoe je de technologie kan toepassen, maar ook hoe je de bestaande technologie kan aanpassen en implementeren voor je eigen doeleinden.

Hiervoor is een goede basis van de theorie, de toepassingen en de werkwijze in de praktijk noodzakelijk.

Cursus Introductie neurale netwerken en Deep Learning

De cursus Introductie Deep Learning legt uit wat Deep Learning is, geeft een aantal simpele voorbeelden uit de praktijk en laat zien welke tooling je nodig hebt om met Deep Learning te beginnen.

We kijken eerst naar een aantal klassieke voorbeelden van het succesvol gebruik van Deep Learning. Je leert de theorie erachter en zien hoe een neuraal netwerk werkt, wat backpropagation is en wat voor verschillende neurale netwerken er zijn.

We zien de moeilijkheden die optreden en waarom niet ieder vraagstuk geschikt is om met deep learning op te lossen.

Met behulp van machine learning software Tensorflow en Keras zullen we in de praktijk zien hoe we op onze eigen laptop al een deep learning algoritme kunnen implementeren. Wat misschien wel belangrijker is, is dat we leren dat er al veel uitgewerkte software en tooling beschikbaar is om bestaande netwerken en algoritmes toe te passen op een nieuw vraagstuk.

Na deze cursus is veel van de mystiek rond deep learning duidelijk geworden en weet je wat de mogelijkheden voor de toepasbaarheid binnen je bedrijf zijn.

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Modulen

Tijdens de training Introductie neurale netwerken en Deep Learning komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie Deep Learning
 • Theorie van Neurale Netwerken en Backpropagation
 • Testen en trainen van sets
 • Praktijkvoorbeeld: Herkenning van afbeeldingen (classificatie)
 • Deep Neural Networks
 • Convoluted Neural Networks
 • Praktijkvoorbeelden van Deep Learning
 • Deep Learning tools: Tensorflow, Keras, Python
 • Generative adversarial networks
 • Transfer Learning
 • Praktijk: een simpel Keras DNN, image generation

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Startdata

Kies uit 4 locatie(s) in België. Ook beschikbaar in Utrecht en Eindhoven.Klassikale training

Klassikale trainingen vinden in principe plaats op de door ons voorgestelde locaties en data. Je kunt je hier telefonisch voor aanmelden of je inschrijven via de website. Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief.

Bedrijfstraining

Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (of een andere locatie naar keuze), op een moment dat jou het best uitkomt. Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’. Bel ons gerust voor een vrijblijvend voorstel of vraag er online een aan.

Privétraining

Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Bel ons gerust voor een voorstel voor een (maatwerk)privétraining of vraag er online een aan.

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Tarieven

Tarief

De kosten voor de Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning bedragen €1.999,00 (excl. €419,79 BTW). (kmo subsidie mogelijk) Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.

Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).

Kmo-portefeuille voor ondernemers

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het je eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Komt mijn kmo in aanmerking voor de subsidie?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je onderneming.

 • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.
 • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal 15.000 euro per jaar.

Voor welke activiteiten kan ik een kmo-portefeuille aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners.

Subsidies aanvragen en ontvangen

Aanmelden bij de kmo-portefeuille doet je gewoon online. Ook je subsidies vraag je eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus.

Subsidies stopzetten en terugbetaling

Je zet je subsidie-aanvraag stop wanneer je wil. Dat doe je via de website.

Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning: Virtuele training

De Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning online

Wil je de Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Training Introductie neurale netwerken en Deep Learning!

Heb je interesse in onze gratis webinars, tutorials, whitepapers of blogs?
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Uw inschrijving is verwerkt.