FAQ

Kan ik je helpen?

03 747 0310

info@eduvision.be

FAQ Eduvision

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we hier overzichtelijk de veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

 1. Mijn werkgever zal de cursus betalen, kan ik dat ergens aangeven?

  Bij het invullen van in inschrijfformulier is het mogelijk aan te geven dat de factuur naar een ander adres gestuurd kan worden dan naar je eigen adres. Bij dit adres kan je dus het adres van je werkgever of het bedrijf waarvoor je werkt invullen.

 2. Wat zijn de lestijden van de cursussen?

  De meeste trainingen worden overdag gegeven en deze dagtrainingen duren van 9:30 tot 16:30. Er zijn ook een aantal trainingen die in de avonduren worden verzorgd. De tijden van een avondtraining zijn van 19:00 tot 22:00 uur. Bij elke geplande training kun je onder het tabje ‘startdata en locaties’ zien waar en op welk tijdstip de eerstvolgende cursus start. Bovendien ontvang je na inschrijving een mail waarin de startdata en lestijden van jouw cursus nogmaals worden bevestigd.

 3. Waar vindt de cursus plaats?

  De meeste cursussen die in Nederland worden gegeven, vinden plaats in de Savannah Tower in Utrecht. De cursus webdesign kan echter ook plaatsvinden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Arnhem. In België beschikken we over cursuslocaties in Antwerpen, Gent, Kontich, Brussel, Mechelen en Turnhout. Bij het inschrijven van de cursus geef je aan op welke locatie jij wilt deelnemen. Een week voordat een cursus van start gaat, ontvang je van ons een mail met de exacte cursuslocatie en adresgegevens. Houd deze mail dus goed in de gaten! Daarnaast hebben we zowel voor Nederland als voor België een pagina waarop alle cursuslocaties weergegeven staan.

 4. Kan ik ook gebruik maken van de KMO-portefeuille?

  Voor cursisten woonachtig in België is het mogelijke interessante kortingen te krijgen met behulp van de KMO-portefeuille. De mogelijkheden voor deze portefeuille staan bij elke cursus uitgelegd onder het tabje tarieven.

 5. Kan ik ook in termijnen betalen?

  Bij elke cursus is het mogelijk om het gehele bedrag in termijnen te betalen. Wil je weten wat het termijnbedrag is van de cursus waarin jij bent geïnteresseerd? Kijk dan onder het tabje tarieven en daar staat zowel het gehele bedrag als het termijnbedrag en het aantal termijnen genoemd.

 6. Wordt er ook gezorgd voor lunch tijdens de cursus?

  Tijdens elke dagcursus wordt er een lunchbuffet door ons verzorgd en zit bij het cursusbedrag inbegrepen. De lunch bestaat uit diverse luxe broodjes en een grote verscheidenheid aan zowel zoet als hartig beleg. Natuurlijk is er ook de gehele dag koffie en thee te krijgen.

 7. Kan deze cursus ook bij mij op locatie worden gegeven?

  Het is altijd mogelijk om de cursus bij jou op locatie te geven. Zo’n incompanytraining kan jou zelfs vele voordelen bieden! Tijdens zo’n training bij jou op locatie krijg je persoonlijke en intensieve begeleiding van onze ervaren trainer. Hij neemt uitgebreid contact met je op om jouw praktijkcase te bespreken, in kaart te brengen en zo tijdens de training jouw case centraal te stellen. De trainer stemt de inhoud en de voortgang van de training volledig af op jouw leercurve. Het rendement bij zo’n training ligt dus vele malen hoger!

 8. Bieden jullie ook proeflessen aan?

  Voor diverse cursussen bieden wij gratis proeflessen aan, zowel op locatie als online. Bezoek onze website voor een overzicht van onze proeflessen. Bij elke proefles die we aanbieden staat aangegeven of het om een online proefles of om een proefles op locatie gaat.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten