ATTENTIE: Gezien de huidige situatie brengen we graag de mogelijk tot 'online training' ('remote classroom') bij je onder de aandacht. Daarbij schakel je via een interactieve verbinding direct met je trainer. We bieden je daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je weten hoe dit werkt? Bel ons op 03 747 0310. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Whitepaper verover nieuwe markten met behulp van online

Waarom deze whitepaper?

Bedrijven voelen steeds meer de noodzaak hun horizon te verbreden en op zoek te gaan naar nieuwe markten om te veroveren. Vaak gaat dit proces gepaard met grote investeringen,met name op gebied van marketing, en zelden is er een budget voor die investeringen.

In deze whitepaper laten wij zien dat door het gebruik van online middelen, een bedrijf heel efficiƫnt kan inzetten op het werven van nieuwe klanten en/of het vergroten van de omzet (internationaal). We schetsen daarbij een aanpak met verschillende stappen die we in de praktijk hanteren.

  • Waarom online gebruiken voor marktontwikkeling?
  • Analyse en strategische keuzes
  • Doelgroeponderzoek
  • Doelen en doelstellingen
  • Online marketingmix

Whitepaper aangeboden door: Present Media.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy