ATTENTIE: Gezien de huidige situatie brengen we graag de mogelijk tot 'online training' ('remote classroom') bij je onder de aandacht. Daarbij schakel je via een interactieve verbinding direct met je trainer. We bieden je daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je weten hoe dit werkt? Bel ons op 03 747 0310. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Eduvision Opleidingsgids 2018

Ruim 500 praktijkgerichte cursussen & trainingen bij Eduvision

In onze opleidingsgids vind je een compleet overzicht van alle opleidingen en trainingen die wij op dit moment verzorgen! De trainingen zijn altijd gericht op de praktijk en vaak staat je eigen case centraal, zodat het rendement van de training voor jou zo hoog mogelijk ligt. Als je geïnteresseerd bent in een bepaalde cursus of bepaald onderwerp, dan klik je op de desbetreffende naam om direct naar onze website te gaan. Daar vind je alle informatie over het geselecteerde onderwerp.

Wacht niet langer en vraag direct onze gratis opleidingsgids aan!

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy