Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Whitepaper Professionele Infographics Maken

Waarom deze whitepaper?

Infographics zijn hot! Binnen jouw eigen content strategie wil je je niet beperken tot alleen maar het schrijven van blogartikelen en whitepapers. Denk jij er over na om infographics te gaan ontwerpen, maar vraag je jezelf af hoe je nu moet beginnen? In deze whitepaper geven we handige tips en bevelen we een aantal tools aan om succesvolle infographics te ontwerpen.

  • Waarom infographics?
  • Tips om infographics te maken
  • Handige tools die je kunt gebruiken
  • Wat infographics opleveren voor jouw organisatie

Meer weten? Bekijk de Cursus Infographics.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy