ATTENTIE: Gezien de huidige situatie brengen we graag de mogelijk tot 'online training' ('remote classroom') bij je onder de aandacht. Daarbij schakel je via een interactieve verbinding direct met je trainer. We bieden je daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je weten hoe dit werkt? Bel ons op 03 747 0310. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Whitepaper de kracht van interactieve video

Waarom deze whitepaper?

Video op het internet, dat is toch niet zo bijzonder meer? Dat klopt, sites als YouTube en ‘Uitzending Gemist’ zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is zo vanzelfsprekend om een favoriet programma online te bekijken en zelfgemaakte video’s te delen met bekenden, dat we vergeten dat dit nog maar slechts enkele jaren voor ‘het grote publiek’ mogelijk is.

Online video is op zich zelf dus niet meer bijzonder, maar waarom dit whitepaper en waarom de nadruk op “interactie” in de titel? De interactieve mogelijkheden van het internet moeten worden benut en helpen organisaties om de bijdrage van hun online videostrategie te vergroten en bovendien meetbaar aan te tonen. Interactie helpt om de relatie met de kijkers intenser te maken en om kijkers te converteren naar respondenten, leads en zelfs kopers.

Whitepaper aangeboden door: Quadia.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy